Personlig

Jeg heter Arne Mikkelsen,  og ble ferdigutdannet fysioterapeut sommeren 2014. Jeg har siden siden siste del av studietiden vært interessert i å jobbe helprivat med plager i muskel- og skjelettsystemet. Jeg har kommet godt i gang med etterutdanningen i klinisk Ortopedisk Medisin og har opparbeidet spesialkompetanse innen dette. Jeg har planer om å ta flere relevante kurs, samt å ta mastergrad innen de kommende årene.

Jeg har alltid vært en aktiv person og har drevet med flere idretter og aktiviteter opp gjennom oppveksten. Jeg spilte både fotball og volleyball i flere år og driver også med dette på hobbybasis fortsatt. Sommerhalvåret går med på fiske- og fjellturer og vinterhalvåret går med til frikjøring og toppturer!

Helt siden før fysioterapistudiet har jeg vært interessert i styrketrening da jeg ser store fordeler med dette både i forhold til overskudd, skadeforebygging og generelt evnen til å takle daglige gjøremål. Målet mitt er å ha relativt god styrke. mobilitet og utholdenhet i forhold til kroppsvekt. Jeg har selv hatt en rekke plager i løpet av et aktivt liv og har alltid synes det har vært interessant å finne løsninger på disse problemene ved å prøve ulike behandlingsmetoder selv.

Utdanning

  • 4-årig Bachelorgrad fra Saxion University of Applied Sciences i Enschede i Nederland.


  • Spesialkompetanse innen Ortopedisk Medisin som er en videreutdanning innen muskel- og skjelett for leger og fysioterapeuter.


  • Følger videreutdannelse innen Ortopedisk Medisin og jobber mot spesialist-tittel og eventuellt mastergrad i denne etterutdanningen.

Min visjon

Personlig tror jeg muskel- og skjelettplager bør behandles ved å spesifikt behandle den aktuelle skaden, i tillegg til å jobbe med andre faktorer i nærliggende ledd som kan være årsaker til at plagene oppstår. I tillegg til dette kan det være ønskelig å endre atferdsmønster eventuelt tankesett rundt smerter og plagene i seg selv.

Åpningstider

Man-Fre: 08.00 til 17.00

(andre tider kan avtales)

Ta kontakt

Ditt navn *

E-post *

Telefonnummer

Eventuell melding

* = obligatorisk

Avbestilling må skje minst 24 timer før avtalt behandling.
Ved kansellering for nær avtalt tid, belastes/faktureres du for timen i sin helhet.

Kontaktinfo

Besøksadresse:
Midtbyenfysikalske
Kongens gate 27, 7012 Trondheim
(Inngang Repslagerveita, Leutenhaven)

Telefon
(+47) 98 09 15 87
(+47) 73 83 48 04

E-post
arne@mikkelsenfysioterapi.no