Personlig info

Navnet mitt er Arne Mikkelsen, og jeg har jobbet som fysioterapeut siden 2015.
Jeg er lokalisert i Trondheim og jobber for øyeblikket for Midtbyen Fysikalske.

Jeg er spesielt interessert i senelidelser, men også andre langvarige og tilbakevendende plager som ikke går over helt av seg selv. Det er givende og gøy å hjelpe folk tilbake til aktiviteter og bort fra begrensninger uansett nivå eller alder.

Hva kan du forvente som pasient?

Som pasient kan du forvente at jeg er grundig, nysgjerrig og prøver å gjøre det jeg mener er best for å hjelpe deg basert på det jeg har lært og erfart. Jeg prøver kontinuerlig å holde meg oppdatert på det nyeste i forskning.

Jeg har mest tro på aktive tilnærminger (eksemplvis treningsterapi og gradvis eksponering til aktiviteter) både fordi det er det som forskningsmessig gir mest mening, men også fordi jeg har erfart at passive tilnærminger har vist seg å komme til kort når det handler om å få langvarige bedring.

Jeg bruker også enkelte passive modaliteter, men du kan forvente at jeg da vil forklare deg om det kan gi kortsiktig eller langsiktig effekt slik at forventninger blir realistiske.

Utdanning

 • 4-årig Bachelorgrad fra Saxion University of Applied Sciences i Enschede i Nederland.


 • Spesialkompetanse innen Ortopedisk Medisin som er en videreutdanning innen muskel- og skjelett for leger og fysioterapeuter.


 • Har tatt trinn 1 og 2 i Idrettsmedisin som gir en bred kompetanse for å behandle idrettskader, men også generelle problemer i befolkningen.


 • Har tatt kurs i Trykkbølgebehandling og drevet med denne behandlingsformen i 6 år.

 • Flere kurs rettet mot overbelastningskader som senebetennelser (tendinopatier), benhinne, skulderplager etc.

 • Min filosofi som terapeut

  Muskel- og skjelettplager er et sammensatt område og det samme er mennesker. Derfor tror jeg det er viktig å gjøre en grundig vurdering av det aktuelle problemet, men også hvem personen som har disse plagene er. Som terapeut ønsker jeg å holde folk så aktive som mulig, og jeg har liten tro på at bare hvile, avlastning og passiv behandling av et område kurerer problemet.

  Åpningstider

  Man-Fre: 08.00 til 1530

  (andre tider kan avtales)